To af feltets absolutte stjerner, sidste uges vinder Webb Simpson, og verdens nummer 4, Brooks Koepka, har trukket sig fra Travelers Championship, der begynder i dag i River Highlands, Connecticut.

Desuden har Brooks bror, Chase, der var mandags kvalifikant, trukket sig.

I går trak Cameron Champ sig efter at være testet positiv for Covid-19. Graeme McDowell trak sig efter hans caddie testede positiv, og det samme er tilfældet Brooks Koepka, hvis caddie er testet positiv. Chase Koepka spillede prøverunde tirsdag med sin bror og McDowell og har derfor følt det nødvendigt at trække sig for en sikkerheds skyld, mens en person i Simpsons familie også har testet positiv.

Trods de mange tilfælde føler PGA Tours commisioner, Jay Monahan, at sikkerheden er i top og det forventes ikke at få konsekvenser for gennemførelsen af genstarten på touren. Man har inden for de seneste uger foretaget 2.757 tests af spillere og caddies og har kun to spillere og en håndfuld caddies, der er testet positive.

Foto: Webb Simpson vandt i sidste uge. Nu har han trukket sig på grund af corona i familien. (Getty Images)

DEL
Forrige artikelNiklas Nørgaard Møller tog spidsen med drømmerunde
Næste artikelHelt anderledes HimmerLand
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.