Lucas Bjerregaard skal lære at betragte hver eneste dag, som var det søndag. Listen over hans søndagsrunder viser, at han formentlig er verdensmester i søndagsspil, hvor runder omkring 65-67 slag er … dagligdag.

88993416 Ross Kinnaird

Han gik sidste runde i Nedbank Golf Challenge i -7 og avancerede 33 pladser, da hans totale score gik fra +4 til -3. Det betød, at han tog endnu et hop fremad på den verdensrangliste, der er publiceret i dag, og på hvilken han er nr. 46.

Nu skal han ‘bare’ holde sig i top-50 året ud, så er han fx med i Masters 2019. Det skal nok lykkes, især hvis der kan være flere helligdage i turneringerne, og det er der jo fx i European Tour-finalen i Dubai, hvor lørdag er muslimsk helligdag, mens søndag er kristen. Det burde vel klare den sag.

Uden at spille rykkede Thorbjørn Olesen en enkelt plads tilbage til nr. 42, og da ingen af de to i toppen spillede, rykkede Brooks Koepka tilbage på førstepladsen foran Justin Rose, som havde flere point at tabe i denne weekend.

På Race to Dubai rykkede Lucas Bjerregaard frem som nr. 11, mens Olesen fortsat er nr. 7.

Forrige artikelDrømmen om det ultimative slag
Næste artikelFem danskere klarede Q-cuttet
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.