ANNONCE FOR SCANDIC CPH STRANDPARK
Skal du spille golf i København og omegn, er det oplagt at indlogere sig på det nyopførte Scandic CPH Strandpark. Med sin unikke placering, stilfulde indretning, best-in-class spaafdeling og udsøgte gastronomi, tiltrækker hotellet et publikum, der vil kombinere golf med wellness.

Scandic CPH Strandpark – et eksklusiv spahotel med under 10 min. til golfbanen

I maj 2021 åbnede Scandic CPH Strandpark deres eksklusive, nye hotel på første række ud til Øresund. Hotellet er placeret i Kastrups nye internationale erhvervsområde, Scanport, og med sine 12 etager står det som et indbydende, arkitektoniske fyrtårn i den københavnske strandpark, klar til at forkæle familier, kærestepar, business-folk og golfspillere fra nær og fjern.

Hotellet er Scandic’s 28. i Danmark, og med udvidelse af CPH Strandpark i hotelporteføljen, stadfæster Scandic sig som Nordens største hotelkæde. Og netop placeringen så tæt på Københavns Lufthavn (600 m.), åbner op for et internationalt publikum, der skal på ferie eller konference i København, og gerne vil bo lækkert samt tæt på centrum og områdets mange faciliteter – herunder de nærliggende golfbaner eksempelvis Royal Golf Club (8 min. kørsel), Copenhagen Golf Center i Vallensbæk (17 min. kørsel) og Dragør Golfklub (18 min. kørsel).

“et fantastisk hotel til både rejsende og lokale, der får wellness, udsigt over Øresund og en helt unik placering mellem strand, lufthavn og by.”

Topmoderne værelser, mødelokaler og konferencefaciliteter i nordisk minimalisme

Der findes 357 topmoderne værelser på hotellet, som alle er nydeligt indrettet i nordisk stil og minimalisme. Har man behov for møde- og konferencefaciliteter, har Scandic CPH Strandpark 6 topmoderne lokaler – bl.a. deres 349 kvm. store ‘Ballroom’ med plads til over 350 gæster.

De fleste mødelokaler med fantastisk udsigt over Øresund, og alle indrettet med nyt A/V-udstyr, fri WiFI og naturligt dagslys. Udenfor lokalerne er der store, lyse og kreative pausearealer med hyggelige sidderområder.

Den administrerende direktør hos Scandic i Danmark, Søren Faerber, siger: “Det er med stor glæde, at vi slår dørene op til Scandic CPH Strandpark. Vi åbner for et fantastisk hotel til både rejsende og lokale, der får wellness, udsigt over Øresund og en helt unik placering mellem strand, lufthavn og by. Vi glæder os til at byde gæster indenfor og danne ramme om mange gode minder i fremtiden.

Værelse i nordisk minimalise og en fantastisk udsigt. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Indbydende, moderne lokaler til møder og konferencer. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.

Ét af Danmarks bedste spa & wellness-universer

CPH Strandpark er det første danske hotel hos Scandic, som tilbyder en wellness- og spaafdeling. Til gengæld har de ikke sparet på noget, men skabt et afslappende atmosfærisk univers af velvære med skøn udsigt til Øresund.

Her kan man forkæle sig med spabehandlinger af professionelle terapeuter, bade i den store, lækre swimmingpool, slappe af i loungeområdet eller gå på opdagelse i det termiske område – en afdeling med sanselige oplevelser, der virker ekstrem gennemført, og er noget af det mest luksuriøse spa på de nordiske breddegrader.

“Vi har den holdning, at luksus og wellness ikke behøver være eksklusivt og kun for de få.”

Spaområdet har bl.a. et dampbad med tropisk regnskyl, en finsk sauna, hvor man med drejehjul og håndkraft selv kan aktivere saunagus, Danmarks første og eneste snebad, hvor snekrystallerne blidt daler ned – medmindre man selvfølgelig forsøger sig med ‘snestormen’, der er en oplevelse der sætter alle sanser på højtryk, og booster kroppens blodgennemstrømning – fantastisk!

Du finder også en opvarmet bænk med fodbade og salt-peeling, bucket shower, stenbad – og selvfølgelig en stor, flot pool opvarmet til 28°. Alt sammen pakket ind i nydelige, eksklusive lounge-omgivelser, der inviterer til total afslapning, velvære og restitution.

Med CPH Strandparks wellness giver vi vores gæster et nyt niveau af forkælelse, hvor man kan slappe af og sænke skuldrene. Vi har den holdning, at luksus og wellness ikke behøver være eksklusivt og kun for de få. Scandic har altid været for alle, høj som lav, det skal wellness også være. Derfor er vi stolte over at åbne Scandic’s første danske wellnessområde,” siger Søren Faerber.

Smukke saunaer med mulighed for saunagus. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
SnowBliss eller fodbad med salt-peeling? Du bestemmer. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Stort wellness-område med pool og lækker lounge. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.

Bæredygtig gastronomi med lokale råvarer

På Scandic CPH Strandpark går man op i detaljerne. Og det samme er tilfældet i hotellets restaurant, som er placeret på 1. sal med en smuk udsigt over Øresund. Her følger indretningen fuldstændig den designmæssige røde tråd, der er gennemgående for resten af interiøret og eksteriøret. Det giver et harmonisk udtryk – og små detaljer som spisekupler i trælameller inspireret af den danske natur, tager sig enormt godt ud i helhedsindtrykket.

Menukortet har fokus på sunde og bæredygtige retter med råvarer fra danske leverandører. Eksempelvis er fisken fanget bæredygtigt i dansk farvand, kødet kommer fra fritgående Angus-kvæg, og man har fundet de bedste spiselige urter, som den danske natur byder på.

Oplev overdådig gastronomi i restaurant SEATING. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Flotte detaljer i restaurant skaber en gennemført indretning. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.

Kvaliteten af maden er høj. Der er ingen tvivl om, at hotellet vil kræse for gæsterne, og derfor har ansat de mest passionerede kokke til at kreere smagfulde retter inspireret fra årets sæsoner. Krydret med en hyggelig atmosfære, uformel stemning og meget imødekommen betjening, danner restaurant ‘Seating’ rammerne om en udsøgt gastronomisk oplevelse.

Må vi i øvrigt anbefale at tage elevatoren op på 11. etage og nyde en drink i Seanery Skybar før eller efter middagen. Her vælger du selv om du vil nyde den spektakulære udsigt over Øresund, se udover de københavnske bytage eller følge flyenes indflyvning til lufthavnen. I weekenden kan du også nyde en brunch på toppen, mens solen rejser sig over Øresund.

Velkommen til Scandic CPH Strandpark.

Nyd en drink før eller efter middagen i skybaren. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.
Nyd en cocktail eller brunch med udsigt fra SEANERY Skybar. Foto: PR-billede fra Scandic CPH Strandpark.

Golfbladet.com var inviteret af Scandic CPH Strandpark.
Scandic CPH Strandpark har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.

ANNONCE FOR SCANDIC CPH STRANDPARK
Forrige artikelTirsdagsanekdoten – igen om langsomt spil
Næste artikelUgens TV-golf: US Open fra Torrey Pines
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@golfbladet.com. Anders er også freelance digital konsulent.