Tiger Woods spiller turneringsgolf for første gang siden sin alvorlige trafikulykke i Los Angeles i februar, når han stiller op med sønnen Charlie i ‘Silly season’-turneringen PNC Championship i Florida.

Det kan man roligt sige har skabt opmærksomhed, og man kan følge turneringen live på GOLFTV lørdag og søndag fra hhv. kl. 18.30 og 17.30 – på Eurosport 2 fra kl. 20.20 lørdag og fra kl. 19 søndag – med Anders Sigdal og Andreas Hartø som kommentatorer.

Men et Tiger Woods comeback er ikke et hvilket som helst comeback, så derfor viser GOLFTV helt eksklusivt også to timer fra fredagens pro-am, kl. 18.30. Det bliver et såkaldt ‘dirty feed’ fra USA, med amerikanske kommentatorer og amerikanske reklamepauser (som erstattes med et skilt i den danske sending).

Her på GOLFBLADETs redaktion kan vi ikke lige komme i tanke om hvornår der sidst er blevet sendt live-transmission fra en pre-tournament pro-am, hvis det overhovedet er sket før! Men på den anden side; det er jo Tiger!

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelLET Q-school: Hård start for to danskere
Næste artikelQ-school: Dansk oprejsning, men lang vej hjem
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.