Omega Dubai Desert Classic - Day One Getty Images
Matthew Fitzpatrick (foto: Getty).

 

Første hul på Emirates GC i Dubai var fatalt for to af de fire danske spillere på første runde af Omega Dubai Desert Classic. Såvel Thomas Bjørn som Thorbjørn Olesen var startet op bag-9, før de løb ind i dobbeltbogeys, der satte dem kraftigt tilbage.

Bjørn lå i -1 og skulle derefter kæmpe sig tilbage til par, mens Olesen lå i -4, faldt til -2 og  blot kunne præstere en enkelt birdie på de resterende huller. Alligevel er han klart bedste danske spiller i -3 som delt nr. 31. Søren Kjeldsen er næstbedst i -1, mens Bjørn og en sygdomsplaget Lucas Bjerregaard ligger som delt 75 i par. Joachim B. Hansen er nr. 90 i +1 efter en runde, hvor han konstant var uvenner med sin putter.

Bemærkelsesværdigt er de to sidst placerede i feltet Richard Sterne som 131 i +6 og David Howell som 132 i +9.

I den anden ende af feltet ligger Matthews Fitzpatrick i -7, et enkelt slag foran ikke mindre end otte spillere, der bl.a. omfatter Bryson DeChambeau, Sergio Garcia og Thongchai Jaidee.

Forrige artikelTrackman har stor succes
Næste artikelLuke Donald forlænger med Mizuno
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.