Berømthederne mødes i Orlando.

ORLANDO: Der er altid berømtheder, der besøger PGA Showet i Orlando. Onsdag kunne man således rende ind i John Daly, som kunne fortælle at Made in Denmark ikke ’passer ind i hans planer i år’, eller selveste Greg Norman, der gav sin uforbeholdne mening til kende om ’the state of golf’ i disse år. Norman mener ikke at der er grund til den store bekymring, trods massiv medlemsflugt over det meste af verden: ”Det har altid gået i bølger, og jeg er sikker på, at golfsporten nok skal opleve fremgang igen om få år. Golf har eksisteret som sport i århundreder og vil forblive at være en populær sport i mange århundreder frem. Ikke mindst takket være det dygtige arbejde de mange dedikerede PGA professionelle udfører,” sagde han blandt andet.

Cobra og Mizuno med fint program

Sammen med Lexi Thompson og tv-kendissen Blair O’Neill hang Greg Norman ud på Puma-Cobras stand, hvor der både onsdag og torsdag var proppet med mennesker. Cobra har ramt noget med denne sæsons udstyrslinje, det er der ingen tvivl om.
Den engelske tidligere verdensetter Luke Donald besøgte Mizunos stand, hvor han dels fejrede at han netop har forlænget sin kontrakt med det japanske udstyrsmærke, dels besvarede spørgsmål fra publikum. Et af spørgsmålene handlede om hans rolle som vice-kaptajn for Thomas Bjørn ved Ryder Cup, og Luke Donald roste Thomas Bjørn for at være rigtigt god til at inddrage sine vice-kaptajner i beslutningsprocesser. Donald har døjet med skader, og spiller i USA på en medical extention. Han forventer en travl sæson, ikke mindst henover sommeren, hvor han skal forsøge at fastholde sin spillestatus – og meget gerne igen vinde turneringer. Mizuno afslørede også, at have tegnet kontrakt med PGA Tour-spilleren Chris Kirk. Også Mizunos nye udstyrsprogram ser mere spændende ud end længe.

Forrige artikelThorbjørn bremset af dobbeltbogey
Næste artikelRahm og Rose fører an
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.