Matthew Fitzpatrick gjorde et fint forsøg på at tage den plads, som Thorbjørn Olesen sad på til det europæiske Ryder Cup-hold før Made in Denmark. Han regnede med at skulle score -10 for at have en chance, og det stemte præcis, men han gik ‘kun’ i -6, og dermed er Olesen den tredje dansker på de europæiske Ryder Cup-hold. De to første er Thomas Bjørn og Søren Hansen.

160018592TL00011_The_Master Andrew Redington
Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn skal arbejde sammen om at give Europa sejren i Ryder Cup 2018 (foto Getty).

Olesen var tydeligt lettet, da han fortalte om, hvilket pres af en ny slags, han havde været under i denne uge, og det var også en lettelse for Thomas Bjørn ikke at skulle tage stilling til, om Olesen skulle have haft et wild card – hvad han formentlig ikke havde fået, fordi venskabet og det, at Olesen er landsmand, gjorde det sværere for Bjørn at udtage ham.

Stort til lykke til Thorbjørn Olesen, og nu kan Bjørn få udbytte af, at han inviterede Olesen med på Hazeltine i forrige Ryder Cup.

Forrige artikelEuropean Tour belønner Made in Denmark med bedre termin
Næste artikelMatt Wallace vandt Made in Denmark efter omspil
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.