Bortset fra, at der ikke var en dansker med i kampen om sejren til slut, fik Made in Denmark, der søndag nåede over 75.000 tilskuere samlet, en perfekt afvikling og afslutning.

775099767MT00065_Made_in_De Warren Little
Lucas Bjerregaard havde marginalerne imod sig (foto: Getty).

Lucas Bjerregaard var hele tiden tæt på at melde sig i den forreste top, men trods en runde i -6 ærgrede han sig bravt, for mindst fire gange på bag-9 barberede hans glimrende putts hulkanterne uden at falde i. Han blev en fin nr. 6 i -17, men tænk, hvis marginalerne havde været med ham.

Det så ud, som om golfguderne havde bestemt, at Lee Westwood skulle vinde, for han havde såvel held som dygtighed med sig og var på et tidspunkt tre slag foran. Fra hul 11 gik hans putter imidlertid fuldstændig kold, og i hvert fald 4-5 gange kunne han have sikret sig sejren.

775099767MT00075_Made_in_De Warren Little
Matt Wallace – mod, og vilje (foto: Getty)

I stedet sluttede han sammen med Matt Wallace, Steven Brown og Jonathan Thomson i -19 og måtte sammen med Thomson se sig elimineret på første hul. På det andet sikrede Matt Wallace sig sejren, som han rigeligt fortjente. Efter seks huller i slutrunden lå han i +2. Efter 12 i par, men derefter fik han birdie på fem af de seks resterende huller.

Da han skulle fortælle, hvorfor han havde vundet, talte han om modet til ikke at sky chancer, om determination og hård træning. Det var hans tredje sejr på European Tour i år, og med den fighterevne og -vilje, han viste, er han favorit til et af de wild cards, Thomas Bjørn skal uddele på onsdag. Han kan blive den nye Poulter eller Pieters.

Forrige artikelThorbjørn Olesen på Ryder Cup-holdet
Næste artikelFuryk vælger Tiger, Mickelson og DeChambeau
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.