65-årige Bernhard Langer har igen sat mindst to rekorder. Man sin sejr søndag på Tiburra CC i det sydlige Florida har han endnu engang sat rekord som den ældste vinder på Champions Tour, og han står nu lige med Hale Irwin i antal sejre på Champions Tour. De har begge vundet 45 gange.

Hver gang tror vi – og Langer – at det er sidste gang, fordi så mange stjerner er blevet over 50 år og spiller på Champions Tour. Søndag lå fire spillere lige i -13 efter 12 huller, men så trak Langer fra, så man i slutstillingen slet ikke kunne ses, hvor spændende det havde været: 1. Langer -17. 2. Padraig Harrington og Steve Stricker -14.

– Jeg troede ikke, det ville være muligt at hente Irwin, udtalte Langer, – og jeg forstår ikke endnu, at det er lykkedes. Jeg er bare lettet og taknemlig for alle, der har hjulpet mig. Tænk, hvad en dreng fra en landsby med blot 800 indbyggere har nået på trods af, at min mor blev rådgivet om at få en abort, fordi fødslen ville være livsfarlig for såvel mor som søn – men vi overlevede begge!

Landsbyen hedder Anhausen – bare, hvis du er nysgerrig – men til daglig bor han i Boca Raton, Florida. På Gettys billede holder han takketale i dagens sidste solstråler.

Dommeren over alle dommere, John Paramore, er død, blot 67 år gammel. Han var chefdommer i alle væsentlige turneringer indtil for et par år siden og havde en autoritet, der gjorde, at spillerne ikke betvivlede hans kendelser.

Og så kan vi ikke bare os for at se Jon Rahm bagfra!

Forrige artikelMentalt stærk Jon Rahm vandt Genesis Invitational og genindtog pladsen som verdens nr. 1
Næste artikelUgens tv-golf: Nanna i titelforsvar
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.