Det blev tredobbelt svensk i toppen af Sand Valley Championship i Polen. Albin Tidén sejrede i -17 foran Joel Sylvén og Hugo Townsend -13.

Bedste danske spiller blev Victor Bjørløw fra Næstved (billedet), der som nr. 4 i -12 fik sin hidtil bedste placering og rykkede frem som nr. 18 på Golfbox Road to Europa. Her er Alexander George Frances er stadig nr. 2 og Victor Sidal Svendsen nr. 4.

Endnu en dansker, Anders Emil Ejlersen, kom ind som nr. 6 i -11.

Tredje turnering på Sand Valley Resort indledes på mandag.

LET ACCESS Tour indledte sæsonen med Terre Blache Ladies Open, hvor det gik begrædeligt for de danske deltagere i første runde. Anden runde gav adskillige af spillerne oprejsning. Fie Olsen rykkede frem som nr. 9 i -1 med tre slag til andenpladsen. Cecilie Leth-Nissen ligger før sidste runde nr. 25 i +2 og Cecilie Finne-Ipsen nr. 30 i +3.

Glædeligst af alt var Amalie Leth-Nissen, som mistede sit LET-kort sidste år og indledte med en runde i +9. Anden runde gik hun imidlertid i -4 og klarede cuttet som nr. 43 i +5. Vi håber, at hun nu har genfundet det spil, der gav hende så store triumfer for to år siden.

Forrige artikelNicolai Højgaard nr. 4 – Olesen klarede cuttet trods skidt afslutning
Næste artikelHøjgaard førte Masters alene efter 46 huller
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.