Thomas Bjørn spillede sin anden runde betydeligt bedre, end scoren viser. Ustandselig barberede hans putts hulkanterne, og alligevel spillede han de første 17 huller bogeyfri i -4, før der kom en enkelt bogey på hul 9, som var hans sidste.

775099765NB00018_Made_in_De Warren Little
Thomas Bjørn. Foto: GettyImages

Han var tydeligt tilfreds med sit spil, men slog samtidig fast, at aldrig havde resultatet betydet mindre, fordi han havde så utroligt mange vigtige ting i hovedet i forbindelse med hvervet som Ryder Cup-kaptajn.

Stoltheden har han i hvert fald i behold, for en journalist dristede sig til at spørge om en reaktion på den afsluttende birdie og fik svaret:

– Det er altså det, du tænker på i forbindelse med min runde?

I -5 kom Bjørn i klubhuset som nr. 17, men før dagen er slut, er han formentlig omkring nr. 30 – men der er afstand til cuttet og spil for en god placering.

Forrige artikelFrederik Dreier lavede en Joachim+
Næste artikelNicolai og Jeff ude
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.