Det har været Sverige her og der og alle vegne på Ladies European Tour i denne sæson, så meget passende blev det også svensk sejr i sæsonfinalen, hvor rutinerede Caroline Hedwall vandt på fjerde omspilshul over Schweiz’ Morgane Metraux, efter at begge spillere var sluttet 18 under par i Andalucia Costa del Sol Open de España.

Et slag efter fulgte Linn Grant efter en fornem runde i 65 (-8), og dermed cementerede Grant sejren på Race to Costa del Sol foran landsmanden og veninden Maja Stark, der denne uge ‘kun’ blev nummer syv.

Ranglisten er ikke blevet opdateret, men Johanna Gustafsson holdt (vist nok, ranglisten er gået i kulsort på LET’s mildt sagt elendige website) vist nok tredjepladsen, så det blev på alle måder svenskernes år.

Emily Kristine Pedersen blev nummer 19 i -5, Smilla Sønderby nummer 41 i +2 og Nicole Broch Estrup nummer 56 i +5.

Arkivfoto af Caroline Hedwall. (c) Getty Images

Forrige artikelDPWT: Sejre til storfavoritten og sensationen
Næste artikelRasmus skal spille Hero Cup
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.