Med to huller tilbage af Jonsson Workwear Open førte Matteo Manassero med 1 slag til dagens frembrusende Thriston Lawrence, da et tordenvejr indover anlægget fremtvang en længere pause.

Den 30-årige italiener har fire sejre på DPWT, men den seneste ligger tilbage i 2013, og i mellemtiden har han været helt nede og vende. Sidste år vandt han Copenhagen Challenge og senere endnu engang på Challenge Tour i hjemlandet, og kvalificerede sig igen til DPWT. Manassero leverede en drømmerunde fredag med en 61’er, og han havde lige lavet to birdies i træk og genindtaget førstepladsen, da hornet lød over Glendower Golf Club.

Mange ville sikkert bruge pausen til at tænke dybt over situationen og hvordan alting vil blive vendt på hovedet i tilfælde af sejr, men det var åbenlyst ikke frygt for at vinde, der kørte gennem hovedet på Manassero. Han kom på banen igen, og leverede to birdies. Dermed endte han 26 under par, 3 slag bedre end en trio på andenpladsen; Shaun Norris, Thriston Lawrence og Jordan Smith.

Niklas Nørgaard startede forrygende og var 5 under par for dagen efter bare seks huller. Men præcis som lørdag startede bag9 frygteligt. Bogey på par5-hullet 11 blev fulgt af en dobbeltbogey på 12., og så var mulighederne for et angreb på en top10 forduftet. Det sluttede med to pars, to bogeys og to birdies på de sidste seks huller og en delt 29. plads.

Sebastian Friedrichsen blev nummer 41 og Oliver Hundebøll som delt74’er og sidst.

Foto: Getty Images

Forrige artikelOverraskende vinder af Blue Bay
Næste artikelSejre til Scheffler, Garnett og Forsterling – dansk college succes
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.