Golfbaner med international klasse og helt unikke kulturoplevelser med Europas største fængselsmuseum og kunst af international klasse med Michael Kvium i spidsen venter i Horsens.

Du finder nogle af Danmarks bedste og smukkeste golfbaner i Horsens. Fantastiske udsigter blandt skove, søer, kyst og vandløb gør naturoplevelsen helt særlig ved Horsens Golfklub og Steensballegaard Golf. Her kan selv de dygtigste spillere finde udfordringer på banerne med henholdsvis 18 og 27 huller. Faciliteterne er topmoderne og indbyder til ro og afslapning med hygge i restauranterne.

I en fanges fodspor

Efter en tur på golfbanen byder Horsens på spændende kulturoplevelser. I Fængslet – det tidligere Horsens Statsfængsel – finder du Europas største fængselsmuseum. Her har du helt exceptionelt muligheden for at komme med bag tremmerne og møde tidligere indsatte som skygger på væggene eller følge en ansat igennem museet via interaktive ID-kort. Livet i fængslet og historien om det danske fængselsvæsen fortælles desuden gennem skærme, telefoner og samtaleanlæg, ligesom du kan få et helt unikt indblik i en af danmarkshistoriens mest kendte flugtkonger, nemlig Carl August Lorentzen, hvis 18 meter lange flugttunnel er rekonstrueret.

 

Kunst i særklasse

Den berømte danske kunstner Michael Kvium har i mange år været med til at præge den danske kunstscene med hans fascinerende og temmelig groteske værker der på en og samme tid kan virke frastødende men alligevel også tiltrække ens nysgerrighed. Kvium er født og opvokset i Horsens og du kan opleve nogle af hans værker på Horsens Kunstmuseum.

 

Forrige artikelSletterhages mange oplevelser
Næste artikelSydjysk Open 2018 tegner igen til at blive en succes.
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.