Danmark er kendt for sin smukke og varierede natur, og dette gælder også for landets golfbaner. Med mere end 200 golfbaner spredt over hele landet, er der masser af muligheder for at nyde den friske luft og det vidunderlige landskab, mens du spiller dette klassiske spil.

Hobro Golfklub er en golfoplevelse

En af Danmarks mest naturskønne golfbaner er Hobro Golfklub, som er kendt for sin panoramaudsigt over Mariagerfjord og den omkringliggende natur. Golfbanen er designet til at skabe en unik golfrunde og golfbanen er en udfordring for både begyndere og erfarne golfspillere.
I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening har banen opbygget en helt unik flora og fauna på banen. Mangfoldigt Dyrelivet i banens søer er og de mange træer med fuglekasser skaber varieret fugleliv i træer og buske rundt på golfbanen på nordsiden af Mariagerfjord.

Hvis du er på udkig efter en golfoplevelse i Jylland, så kan du besøge Hobro Golf Klub. Denne golfbane er beliggende lige udenfor Hobro og er kendt for sin naturskønne omgivelser og en udfordrende sværhedsgrad for golfspillere. Banen er anerkendt for stor variation på golfhullerne og gode faciliteter i Sparekassen Danmark Loungen, som er placeret i klubhuset.

Oplad din elbil med grøn el fra Hobro Golfklub
Ved klubhuset er der 4 elladestationer til elbiler. Blandt de mange grønne projekter Hobro Golfklub har gennemført i de senere år, er forbrug af eget produceret strøm fra solcelle anlæg, som opbevares på batterier og bruges internt i klubben og til opladelig af golfbiler og elbiler.

Autocamper parkering med naturoplevelser

Der er også mulighed for at parkeret og overnatte i autocamper på p pladsen ved klubhuset. Med adgang til bad/lounge og dejlige stier ned til Mariagerfjord og rundt på golfstien er du tøt på naturen. Selvfølgelig kan du købe en runde golf på banen.

Alle golfspillere er velkomne uanset handicap
Uanset om du er en erfaren golfer eller en nybegynder, så er Hobro Golfklub et helt unikt sted at spille golf. Her kan du finde den perfekte golfoplevelse for dig, samtidig med at du nyder den smukke danske natur. Så pak din golfbag og kom og oplev en af Danmarks smukkeste golfbaner!

Forrige artikelSuzuki S-Cross: Usædvanlig skarp SUV fra Suzuki
Næste artikelLucas Bjerregaard nr. 3 i British Challenge plus fredags round up
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.