I Sydjysk Open, der er arrangeret af de tre sydjyske golfklubber Ribe Golfklub, Vejen Golfklub og Kaj Lykke Golfklub i Bramming er der god gang i tilmeldingen. Lige nu er der tilmeldt 255 golfspillere til turneringen, så der er stadig plads til flere.

Turneringen, der er Danmarks største amatørturnering, afvikles i dagene 21. til 23. juni.

Årsagerne til den store succes er nok mange, men da største parten er gengangere fra år til år, må det være fordi, deltagerne er tilfredse med det, de får for pengene. Der konkurreres naturligvis om placeringerne, men der hersker en afslappet og munter stemning alle dagene.

Turneringen afvikles i år for 12. gang, Der spilles golf i fire rækker over tre dage med fine dagspræmier, birdiepræmier og nærmest flaget-præmier på flere huller, samt gennemgående præmier. Der er præmier for en samlet værdi af over 100.000 kr.

Det hele sluttes af med en kæmpe festaften i Ribe, hvor der er mad og drikke ad libitum, musik og dans, krydret med præmieoverrækkelse til de 10 gennemgående vindere i hver af de 4 rækker samt en række sponserede klappepræmier.

Sidste frist for tilmelding er den 24. maj efter først til mølle princippet, men skulle der komme et par ekstra tilmeldinger, så finder vi nok også plads til dem, siger Niels Schmidt Vejen Golfklub.

Man kan finde yderligere information om turneringen og tilmeldingsoplysninger på de arrangerende klubbers hjemmesider eller man kan kontakte sekretariatet i Ribe Golfklub.

 

Forrige artikelGolf og unikke kulturoplevelser i Horsens
Næste artikelSNAG Golf i Skive
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.