Ping lancerede i sidste måned to nye jernserier, i210 og i500. Jeg skrev tidligere om dem, at i500 var nogle af de smukkeste jern jeg havde set, og nu har jeg haft fornøjelsen af at spille med begge modeller.

i210 er mest til de spillere der kan lide at arbejde med bolden. Jernet har det klassiske udseende og mine test i Trackman viste også det var den model der gav de mest stabile længder.

i500 er til dig der kan lide at dine jernslag bliver så lange som muligt. Det er længe siden at jeg har slået et 5 jern 200 meter, men rammer du midten af jernet flyder bolden som skud ud af en kanon.

Trackman viste også at i500 var 10-15 meter længere end i210, men til gengæld knap så stabile i længden. Jeg kan bedst lide udeende på i500, men kan bedre lide følelsen i i210. Hvis du er på udkig efter nye jern, så bør du teste begge modeller, for der er tale om to jernserier fra øverste skuffe.

Forrige artikelGolfstjerner bytter køller med ketcher
Næste artikelGolf er en dyr hobby for Trump
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.