Baneforbedringer, Trackman-tryllerier, ynglingehold, juniordag, store begynderhold, banedag og kæmpe demodag er blandt forårets tilbud

At man er Danmarks største klub med mere end 2500 medlemmer forpligter, og det lever Smørum GK op til såvel, når det gælder forretning som medlemspleje. At det lykkes, er antallet af tilmeldte på den årlige banedag et fint bevis på. Allerede midt i marts var der mere end 70 tilmeldte, og man håber at nå helt op på 100, der først udfører alle mulige forskellige jobs og derefter hygger sig med pølser, øl og vand, mens de genvinder kræfterne.

Der bliver unægtelig også gjort noget for alle alders- og styrkeklasser. Når det gælder begyndere, er man tæt på at have samtlige pladser besat på 10 hold med hver 12 deltagere, og så er vi ikke engang i nærheden af Golfens Dag 28. april, hvor alle sejl bliver sat til endnu en gang. Ikke mindre end 35 mentorer tager sig af holdene, der imødekommer et hvilket som helst tidspunkt, man vil spille. Der er hold såvel formiddag som eftermiddag og aften.
Når det gælder unge, er der åbent hus for juniorspillere 13. april, og der er for spillere med under 10 i handikap oprettet to specielle ynglingehold for 18-24-årige. Spillere, af hvilke nogle på opfordring er kommet tilbage til klubben efter at være faldet ud.

Alle medlemmer kan være med, når Trackman sender repræsentanter til Smørum 30. marts for at forklare, hvordan man kan bruge udstyret, som findes i samtlige klubbens 28 overdækkede udslagssteder. I hver boks er der anbragt en telefonholder i øjenhøjde, så man kan få mest muligt ud af sin træning og tilmed konkurrere i hastighed, højde, længde, præcision eller andet, som man kan måle med Trackman.

Før sæsonen er banen opgraderet, ikke mindst med renovering af samtlige bunkers, der har fået nyt græs omkring og nyt sand i, ligesom kanterne er skåret skarpt af. Teestederne har ikke længere farver, men angiver den samlede længde fra den enkelte tee

Indendørs er klubhuset bygget om, så bl.a. et nyt administrationskontor signalerer åbenhed og nærhed.
… og så venter man spændt på den kommende sæson, hvor klubben har fem herrehold, to damehold og et seniorhold, og hvor Smørum Swans er i elitedivisionen hos såvel kvinder (forsvarende danske mestre) som mænd.

Forrige artikelNye ansigter i Esbjerg Golfklub
Næste artikel2 x Hole In One på samme hul
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.