Nu starter den nye sæson for alvor i Esbjerg Golfklub. Marbæk er åbnet igen efter vinterlukningen og vi kan sige velkommen til to nye medarbejdere nemlig Nicolai Klindt Jørgensen og Charlotte Kenne.

Nicolai starter som den 3. træner og har netop færdiggjort sin uddannelse som golftræner. Netop den danske uddannelse af golftrænere er blandt de allerbedste i Europa. Anerkendelse af uddannelsen blev slået helt fast da det europæiske PGA blåstemplede de danske golftræner uddannelse som værende på det absolut højeste niveau i Europa.

Det er ikke kun på træningsbanen at medlemmer og gæster vil møde Nicolai også ved klubbens frontdesk og proshop vil han som de andre trænere være behjælpelig med at servicere.

Charlotte Kenne skal afløse Amalie Slotsager som efter sommerferie skal begynde at læse i Århus. Amalie vil indtil studie start være at finde i klubben som afløser i weekender etc.

Forrige artikelGolfhistorisk stilehæfte
Næste artikelAktivt forår i Smørum
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.