Mogens Arentoft er et fint bevis på, at hittepåsomhed ikke aftager med alderen. Født i Vorbasse, i skole i Grindsted og uddannet i Sønderborg har han de sønderjyske akkreditiver, der garanterer det. Han har altid været fuld af ideer. Som el-installatør, som opfinder og leverandør af vandingssystemer og drikkeventiler, og i 23 år som minkavler.

Ofte er han stødt på ting, som ville kunne interessere andre. Så har han købt og videresolgt dem, som det fx en overgang var tilfældet med brugte golfbiler fra USA.
En dag slog det ham, at præmier i golfturneringer var alt for ens. Hvorfor skulle man ikke engang imellem have noget, som ingen nogensinde ville få magen til, og som der var en historie knyttet til; i stedet for en golfbag, som man måske har tilsvarende i forvejen; eller seks flasker rødvin, som er væk med indtagelsen af den sidste dråbe.

Han besluttede sig for at producere unikke headcovers til drivere. Ikke ens bjørnehoveder eller hajer, men covers, der bliver produceret til den enkelte køber, og som produceres i mink og læder.
De kan fremstilles i fire farver: sort, blå, rød og – mest iøjnefaldende – pink!

Man kan få det motiv, man vil have, fx firmalogo, hvis det er til en company day; golfklubbens logo, hvis man vil bruge coveret, der kan fås til priser fra 1500 kr., som præmie til en klubmester eller vinderen af en speciel turnering; med tegning eller foto, hvis coveret skal være en fødselsdags- eller jubilæumsgave. Mulighederne er legio, og det tager kun ca. 14 dage at få en bestilling effektueret.
Et pink headcover i mink og læder med personligt motiv – Mogens Arentoft er sikker på, at det vil være en bestseller.

Forrige artikelGolf på de gyldne danske links baner
Næste artikelNoah Phan vinder VM i golf for teenagere
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.