Hvis dit spil er lidt rustent, kan du nu få jern der matcher. Wilson FG Tour V6 Raw er navnet på en ny jernserie fra Wilson.

Som du måske fangede i mit forsøg på at være morsom, så ruster køllerne med tiden. Efter noget tid vil du have et sæt der garanteret ikke ligner naboens. Man har i mange år kunne købe wedges der rustede, men det er første gang at jeg har oplevet et helt jernsæt i den rå ubehandlede finish.

Fordelen skulle være at jernene vil have meget lidt refleksion, og mange kan lide det rå og klassiske udseende. Bortset fra overfladen deler sættet specifikationer med de originale FG Tour V6 jern.

Forrige artikelMont Blanc tager al opmærksomhed
Næste artikelDisneyland ved Paris har også golf
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.