Emily Pedersen havde et 2018, som var op ad bakke. En af de ting, hun nu gør i håb om at nå tilbage til det niveau, der gjorde hende til medlem af det europæiske Solheim Cup-hold, er at vende tilbage til den klub, hvor hun spillede i hele sin amatørtid, og hvor hun har en mængde gode venner fra den periode.

Ikke, at hun på noget tidspunkt har været meldt ud af klubben, hvor hun også hele tiden har kunnet træne, men i en periode har hun repræsenteret The Scandinavian.

Tilbage i Smørum har hun indgået en aftale om et samarbejde, der bl.a. indebærer, at når hun ikke har andre engagementer, vil hun repræsentere de danske mestre i elitedivisionen. Som træner har hun stadig David Dickmeiss, og hun vil i denne sæson koncentrere sig om Ladies European Tour.

– Det er rart at være tilbage, konstaterer hun, – men jeg er træt af dårligt vejr!

Smørum har længe håbet på, at Emily Pedersen igen ville repræsentere klubben. Konstitueret golfmanager Keld Østergaard siger: – Vi er lykkelige for, at Emily igen repræsenterer os, og jeg er sikker på, at hun i de trygge rammer, hun i sin tid udviklede sig i, vil nå samme niveau som tidligere og endog blive endnu bedre.

– Emilys tilbagekomst vil styrke vores damehold yderligere. Når Nanna Koerstz Madsen mest spiller i USA og Emily i Europa, vil mindst en af dem hyppigt være til rådighed, men i øvrigt har vi jo en meget bred trup.

Forrige artikelHørsholm Golf er vinder af Golfsportens Natur- og Miljøpris 2019.
Næste artikelTirsdagsanekdoten
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.