For blot 250 kroner kan du spille en runde golf og efterfølgende nyde kokkens oktobergryde med mos i klubbens restaurant i uge 42.
– Selvfølgelig betyder greenfee-indtægterne meget for økonomien i Lemvig Golfklub, men når det er sagt, så vil vi meget gerne præsentere vores golfbane og øvrige faciliteter for endnu flere gæster. Derfor har vi lavet dette gode tilbud i efterårsferien, hvor vi ved, at mange gæster i forvejen kommer forbi det nordvestjyske område, siger Ulla Thygesen, der er formand for Lemvig Golfklub.

Tilbuddet består af en runde golf og efterfølgende spisning i golfklubbens restaurant, hvor den nye kok, Thomas Immanuel Jakobsen, har lavet en herlig oktobergryde med mos. Man kan også udfordre sig selv på Pay&pPay-banen, og her er prisen kun 200 kroner for fire personer, mad kan tilkøbes.

Sammen med den øvrige bestyrelse glæder Ulla THygesen sig over de mange positive tilkendegivelser, som greenfee-spillerne giver efter deres besøg i Lemvig Golfklub.
– Der er mange roser til vores greenkeeperstab for hver dag at levere en bane i tip-top stand, og den positive respons gælder også den service, der fra kontoret ydes til gæstespillerne. Stemningen og atmosfæren i klubhuset får også mange fine ord med på vejen, så vi synes, at mange flere skulle have mulighed for at få en rigtig god golfoplevelse i Lemvig, siger formanden.


Vejret er altid en faktor
Når man som Lemvig Golfklub har Skotland og Island som nærmeste nabo mod vest, så undrer det ingen, at vejrliget spiller en markant rolle for oplevelsen på den åbne bane.
– Vores bane byder på storslåede udsigter mod både vest og øst, men naturligvis er vinden en faktor for selve spillet – især når der kommer en ”let brise” fra nordvest, smiler Ulla Thygesen.
Netop vinden får også en del kommentarer med sig i gæstespillernes vurdering af Lemvig Golfbane. Nogle mener, at vinden er en meget stor udfordring, mens andre konstaterer, at golf jo er en udendørs aktivitet med den charme, det fører med sig.
– Vi ser frem til en god og hyggelig efterårsuge i Lemvig Golfklub med rigtig mange gæster, sammenfatter Ulla Thygesen.
Golftilbuddet bookes via golfbox.

Fakta om Lemvig Golfklub

Lemvig Golfklub er stiftet i 1986, og de første ni huller blev indviet i 1989. I 1992 blev de sidste ni huller taget i brug. Det er Frederik Dreyer, der har tegnet den oprindelige bane, hvor hulforløbet blev ændret i 2005 samtidig med, at det nye klubhus blev etableret.

Lemvig Golfbane er en par 73-bane med fem par 5-huller, ni par 4-huller og fire par 3-huller. Man kan vælge mellem fire teesteder på henholdsvis 6100, 5900, 5400 eller 5100 meter.
Til anlægget hører gode træningsfaciliteter, en Pay&Play-bane med seks udfordrende huller samt et moderne klubhus med restaurant og Pro-shop.

Meget mere info på lemviggolfklub.dk

Forrige artikelHästens Holstebro Open 2022
Næste artikelSvensk føring på Great Northern
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.