Frankrig er en fantastisk, men ofte undervurderet, golfdestination. I en række artikler præsenter vi det spændende golfland.

 

Rangeringer af golfbaner er en vanskelig sag, men ud fra websittet top100golfcourses.com er Frankrig et af hvis ikke dét bedste golfland i Europa. På listen over de 100 bedste golfbaner på det europæiske kontinent, har Frankrig 17 baner, herunder fire i top10.

Det er derfor lidt mærkeligt, at Frankrig fortsat er en lidt undervurderet golfdestination, ikke kun blandt danske golfspillere, men sådan generelt set.

Om et par måneder får fransk golf dog fuldt fokus i hele golfverdenen, når Le Golf National i Paris er vært for Ryder Cup. I den anledning har vi valgt at dedikere et helt lille tema til golf i Frankrig. Vi har været på besøg i det vidunderlige land fra Normandiet til Provence, og fra Baskerlandet til Paris, og tænk engang, så har vi endda gemt de tre bedste baner i Frankrig til en anden god gang.

De ligger alle tre indenfor kort afstand fra Paris. Morfontaine rangerer som Europas bedste golfbane lige nu og som nummer 5 og 6 på samme liste finder man Chantilly og Fontainbleau. Der er altså virkelig noget at komme efter.

 

Forrige artikelBallyliffin er mesterligt skabt til en Irish Open
Næste artikelDet tabte og genfundne golfudstyr
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.