De har altid festet i Hobro GK, når der var mindste lejlighed til det, så naturligvis går det løs for alvor, når de bliver tocifrede.

Selv om fejringen sker i uge 20, er alt fokus på tallet 10, og for gæster er det formentlig særlig interessant, at i denne uge er greenfee kun 10 €, 75 kr. Når man skal gøre scoren op, kan man fx gøre det over en pølse med brød til 10 kr., evt. ledsaget af en 25 centiliters fadøl til 10 kr.

Runden kan man ved at satse 10 kr. kunne pifte op på hul 3 par-3, der er 112 m langt. Slutter ens udslag indenfor en cirkel med diameter 10 m om flaget, har man vundet fire ølbilletter.

Hvis man afleverer sine scorekort, vinder de to højeste scorer samt to ved tilfældig lodtrækning billet til klubbens Company Day med spisning for 10 kr.

Highland Golfers

Som en slags bonus vil klubbens Highland Golfers jævnligt stå for muntre indslag. Højlandsfolket består af gentlemen, der ved indvielsen, hvor et nyt medlem skal være godkendt af samtlige gamle medlemmer, lover altid at respektere skikke, etikette og dresscode fra de gode, gamle dage. Hvilken klan, de tilhører, må man selv finde ud af ved at studere deres plusfours.

 

Hul 18 foreviges af Kjeld Jørgen Jensen

 

Der er også en mulighed for at mindes Hobros jubilæum til evig tid. Kunstneren Kjeld Jørgen Jensen foreviger på et maleri det smukke 18. hul med vandløb og en nyetableret bro. Det går til vinderen af en lodtrækning blandt alle, der har købt lodder: Et for en tier og 10 for 10€. Når det er færdigt, kan man finde det på Hobros hjemmeside og evt. byde på det.

Torsdag har klubben jubilæumsreception, og lørdag har medlemmerne jubilæumsmatch med fest til den lyse morgen.

Det bliver festligt at spille på den renoverede og velholdte bane i morænebakkerne til jubilæumspris, så det er formentlig om at sikre sig plads i god tid.

Forrige artikelGolfbladet – April 2019
Næste artikelNy bestyrelse i Helsingør GC
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.