Det røbede han, da han modtog the Presidential Medal of Freedom af Donald Trump. Medaljen, der blev indstiftet i 1963 af John F. Kennedy, gives til en person, der fortjenstfuldt har bidraget til USAs sikkerhed, nationale interesser eller verdensfreden, eller som kulturelt eller som på anden måde har gjort sig fortjent til den.

Medaljen er tidligere tildelt Arnold Palmer, Jack Nicklaus og Charles Sifford. Sidstnævnte var den første farvede af afro-amerikansk oprindelse, der spillede på PGA efter at have kæmpet hårdt mod racefordomme, før det blev muligt.

Woods fortalte i sin rørte takketale dels, hvor meget sejren i Masters betyder for ham; dels, hvor meget han har haft Sifford som forbillede. Faktisk så meget, at han opkaldte sin søn Charlie efter ham.

 

 

 

Forrige artikelHøjdramatisk afgørelse i British Masters
Næste artikelTirsdagsgolf – krigsregler
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.