La Manga Club er nomineret i kategorierne ’Spaniens bedste golfhotel’, ’Spaniens bedste golfbane’ samt ’Europas bedste golf venue’.

La Manga som ligger i Spaniens mest solrige region, Murcia huser det luksuøse Príncipe Felipe 5*, som tre gange tidligere har vundet titlen ’Spaniens bedste golfhotel’ i World Golf Awards. Derudover er La Manga Clubs South Course for anden gang nomineret til ’Spaniens bedste golfbane’, mens La Manga Club igen er nomineret til ’Europas bedste golf venue’. Og i 2017 vandt La Manga Club prisen for ’Europas bedste golf venue’

Det års nomineringer og udsigten til flere priser glæder Karin Gert Nielsen, Managing Director i Atlantic Link, der repræsenterer La Manga Club i Skandinavien og Finland:

La Manga Club er i besiddelse af nogle helt unikke rammer for golfspillere, der ønsker professionelle og luksuriøse faciliteter af høj standard. Disse nomineringer er endnu engang med til at understrege, at La Manga Club lever op til golfsegmentets forventninger for indkvartering, golfbaner og beliggenhed”, siger Karin Gert Nielsen.

Stolte traditioner 

La Mange er en gammel kending blandt danske golfspillere, men også fodboldspillere lægger deres træning her i vintermånederne.

Igennem 45 år er der blevet spillet et væld af internationale turneringer, og netop den nominerede South Course har været vært for mange professionelle golfturneringer. I perioden fra 1973-1977 blev her spillet Spanish Open.

 

South Course som er designet af Putman og senere redesignet af Arnold Palmer er en typisk parkbane. Et meget stort antal palmetræer står spredt eller på række i anlægget, indimellem dukker oliven eller andre typer af træer op. Banen er en klar kontrast til flere af Murcias nye baner, som er meget åbne og ligger i mere ørkenagtige områder.

Der er nogle dejlige brede fairways, vand er i spil på 15 af hullerne samt på enkelte sø-huller, som er med til at levere udfordringerne. La Manga er en meget regulær bane at spille, og en bane som kan spilles af golfere på alle niveauer.

Afstemningen er åben

Vinderne af dette års World Golf Awards vælges via en onlineafstemning, som er åben for offentligheden og ikke kun for fagfolk i golf- og turistbranchen. Afstemningen lukker den 20. september og vinderne offentliggøres den 3. november ved en ceremoni, der afholdes på La Manga Club.

Forrige artikelDe olympiske leges golfformat ændres ikke op til Tokyo 2020
Næste artikelWeekendens overblik: Bubbas triumf
Klaus Hybler
Klaus Hybler er en erfaren journalist og Klaus er ofte på farten når han dækker emner som rejser og baner, men Klaus tager ofte andre emner op, som berører golflivet i Danmark, om det så er i den enkelte klub eller på unions-niveau hos DGU.