4 friske gutter fra Værebro Golfklub spillede 72 huller i 4 ud af 5 klubber tilknyttet klubbens fritspilsordning – på 1 dag

 

En skør idé

Det var Morten Bach, der fik den – ifølge ham selv – skøre idé, at spille så mange baner som muligt på én enkelt dag. Han involverede 3 venner fra Bogeyboys, som er en klub i klubben med ca. 30 medlemmer i Værebro Golfklub. Idéen var åbenbart ikke så skør, som Morten troede, for klubkammeraterne Lars Riis, Jan Nielsen og Søren Fink Jensen, var straks med på, at bruge en hel dag på golfbanen og dermed udnytte fritspilsordningen maksimalt.

Man valgte 4 ud af 5 klubber under klubbens fritspilsordning; Nivå GK, Skovbo GK, Harekær GK, og Værebro GK. Ree Golf måtte desværre fravælges pga transporttiden mellem banerne, da alle baner skulle spilles i klubbernes åbningstid og inden solen gik helt ned. For at få fuld udnyttelse af dagens lyse timer måtte seancen foregå på én af årets længste dage, den 20. juni 2018. Starten gik i Nivå, da banen her åbner tidligt, således at de morgenfriske gutter kunne slå ud allerede kl. 06.00. Der var ikke tid til den sædvanlige hygge på hul 19 for Skovbo GK ventede forude. Her gik spillet lidt trægt, da der var mange 2-bolde forude. Det afstedkom, at der skulle trædes lidt hårdere på speederen fra Harekær GK’s p-plads, da der kun var 20 minutter til teetime på Harekær GK. Efter 18 huller på Skovbo gik turen til hjemmebanen Værebro GK i Stenløse, hvor drengene sluttede, da solen næsten var gået ned i horisonten.

Søren Fink Jensen vandt runderne med et flot snit på 31 point.

Der meldes efterfølgende, at det faktisk ikke var så hårdt som først antaget. Lars Riis spillede både regionsgolf og parturnering i de følgende dage og først herefter meldte de flotte herreben pas.

Det er meget muligt, at succesen bliver gentaget næste år. Muligvis med den lille ændring, at der spilles så mange huller, der kan nås på 24 timer. GOLFBLADET ønsker gutterne held og lykke.

Forrige artikelBrug dine bonuspoint på opgradering på flyrejsen
Næste artikelSjælland tog titlerne ved DM i hulspil
Bettina Schjølie
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.