Jeg har i de sidste to sæsoner spillet med Cobras One-Length jern. Jeg har været meget glad for dem. Jeg har beholdt min TaylorMade hybrid i min bag, da jeg ikke synes at jeg kunne finde en Cobra jeg ramte bedre. Nu har Cobra så lanceret tre One-Length hybrider. Det virker utroligt at en hybrid på længde med mit 7 jern, skulle kunne slå samme afstand som min TaylorMade hybrid der er væsentlig længere.

Teknologien er den samme som Cobra One-Length jern, og der virker den fremragende. Man har helt enkelt flyttet vægten og på den måde skabt en hybrid der kan slå længere end køllens længde normalt berettiger den til. I bunden er de samme Baffler Rails som vi kender fra deres ”normal længde” fairwaykøller og hybrider.
Jeg har fået lov til at låne en hybrid der burde matche min nuværende, zog så skal det blive spændende at se hvad TrackMan tallene og mine egne oplevelser bliver.

Forrige artikelNy udgave af Ø-GOLF Masters 2018.
Næste artikelSå er der festuge i Korsør
Avatar photo
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.