Ireren Padraig Harrington bliver som ventet kaptajn for det europæiske Ryder Cup hold, der møder USA 25-27. september 2020 på Whistling Strait i Wisconsin, USA.

Thomas Bjørn var blandt dem, der opfordrede til, at man afgjorde valget så hurtigt som muligt, så den nye kaptajn har mest mulig tid til jobbet, der er blevet stadigt mere krævende.

Harrington bliver den tredje irske holdkaptajn på blot seks år efter Paul McGinley 2014 og Darren Clarke 2016. Eneste ikke-irer i de seneste år har været Thomas Bjørn sidste år.

Det er svært at forestille sig en spiller med bedre forudsætninger end den 47-årige Harrington, der har 30 sejre på højeste niveau, heraf tre majors – The Open 2007 og 2008 samt PGA Championship 2008. Ryder Cup har han spillet seks gange, mens han i de seneste tre matcher har fungeret som vicekaptajn.

 

Forrige artikelBlev væk og blev nummer 1
Næste artikelHøjgaard-tvillingerne turner pro
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.