Ping introducerer en helt ny putter serie, som bl.a. har den fællesnævner at de alle har justerbare skafter og deres nye dual-durometer teknologi, der skal give spilleren en blødere feel og en bedre respons fra slagfladen.
Det med feel er jeg nødt til at vente med at kommentere på til jeg har prøvet en putter fra serien, men det med justerbar længde på skaftet, det lyder smart. Sigma 2 serie putterne kan justeres fra 32”-36”. Du justerer længden med en lille tilhørende nøgle og en fuld omdrejning ændret skaftet længde med ca. ¼ tomme. Jeg har gennem årene skåret mange puttere ned, fordi jeg foretrækker en kort putter, men har så haft svært ved at sælge den efterfølgende. Med justerbar længde kan man også bedre forsøge sig frem til man har fundet præcis den længde der passer. Sigma 2 serien indeholder ikke mindre en 10 forskellige modeller.

De er alle udstyret med Ping’s nye Dual Durometer teknologi på slagfladen. Teknologien skulle hjælpe spilleren til at hole flere korte puts, selvom de ikke er ramt i putterens sweetspot. På længere puts hjælper den nye teknologi spilleren til at nå bedre afstandskontrol, igen særligt for de salg der ikke sidder lige i midten. Du kan få din Sigma 2 putter med 3 forskellige grips. Ping siger selv at Sigma serien er rettet imod de spillere der godt kan lide en putter i den bløde ende af skalaen. Sigma 2 serien kommer til at koste 1.799,-.

Jeg håber at få en Ping Sigma 2 til test hurtigst muligt, så jeg kan prøve om virkeligheden er som Ping lover.

Forrige artikelGymnastikpigen, der blev golftalent
Næste artikelGolftegninger afslørede justitsmord
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.