Det er ikke nær så sjovt at træne det korte spil på indspilsbanen, som det er at finde en eller anden kunst, der skal udføres med golfbolden.

I Hanne og Ole Bjørns hjem i Silkeborg havde man i haven et fuglebad, og det kappedes drengene Søren og Thomas om at slå boldene op i, så de vel at mærke blev der. De blev mere og mere virtuose, og Ole Bjørn mindes, at de til sidst kunne stå lige under det, slå bolden i vejret og nærmest få den til at skrue tilbage og ned i badet.

I 2015 blev det historiske stykke havekunst i forbindelse med et Thomas Bjørn-arrangement flyttet til Silkeborg Golfklub (billedet)

Walter Hagen og Joe Kirkwood, der var verdens førende i trickslag, havde en anden variant, som de sågar tillod sig at dyrke i New Yorks Central Park. De slog bolde ud af vinduet fra deres hotelværelse lige over for parken. Så gik de tur i parken og slog på tilbagevejen boldene hen til hotellet, ind i lobbyen, op ad trapperne, ind i værelset og holede til sidst ud i toilettet.

Forrige artikelThuen har fod på USA
Næste artikelDriving is funny – putting is money
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.