Skal du ud og rejse med den bedre halvdel eller din bedsteven? Det kan være i skal på en golftur til udlandet. Så kan i med fordel gøre det til en kør-selv ferie, det er uden tvivl den måde man får mest ud af ferien.

For dig med fart i blodet og ser golfkøllen som en forlængelse af din arm, så har vi samlet tre biler du burde flexlease til rejsen.

Hvordan fungere flexleasing

Først og fremmest så er det vigtigt man husker, at flexleasing er ligesom leje af bil, bortset fra der er del flere krav til, at kunne flexlease bil. Ved flexleasing får du også mulighed for, at få en markant flottere bil til et markant bedre tilbud end de andre løsninger der.

Der er derfor nogle nøgletal som du skal være bekendt med og have styr på, inden du vove dig ud på markedet.

Førstegangsydelsen

Førstegangsydelsen er vigtigt at huske, førstegangsydelsen er det beløb du skal betale for at oprette leasingaftalen og få skubbet aftalen i gang.

Førstegangsydelser kan være meget høje, især hvis man vil have en sportsvogn. Hvis førstegangsydelsen er for høj, kan du med fordel starte din låneansøgning her.

Det er vigtigt man huske at aftale skal være inkl. Moms da mange leasingselskaber reklamere uden moms hvilket betyder regningen reel er 25% højere.

Månedlige ydelse

Når man kigger på den månedlige ydelse, så kan man se på det som et rigtig dyrt golfmedlemsskab. Det er det du skal betale leasingselskabet for, at få pladerne til bilen og få betalt alle afgifter.

Restværdien

Her kommer minusset ved at flexlease bil. Efter endt leasingperiode, så kommer du til at stå med en restværdi i bilen som du skal indfri hos leasingselskabet.

Restværdien kan du vælge selv at indfri, eller sætte bilen til salg for det resterende beløb.

Leasingperiode

Leasingperioden er som navnet påpeger, antallet af måneder du leaser bilen. Her er det ofte muligt, at du kan forlænge leasingperioden. Hvis du forlænger leasingperioden, så vil restværdien meget naturligt også falde.

Flexlease din første Porsche

Når det kommer til Flexleasing af biler, kan du få din indre drengedrøm opfyldt. Du kan inde på Nellemannleasing se leasing af Porsche.

Med Flexleasing får du hurtigt 450 hestekræfters italiener, med på din golfrejse for kun 8000 kroner om måneden.

Flexlease den stilrene med 500+ HK

Hvis man gerne vil være godt kørende, mens stadig holde det voksent, så skal man have en Bentley.

I den lidt dyrere ende kan du nemlig få en 616 HK Bentley Flying Spur, så kommer du til golf med masser af plads i bilen, toppen af komfort samt en tophastighed på 320 km/h.

Ferrari F430 Spider F1

Med F1’eren fra Ferrari, så er du sikker på at hele byen vender hovederne når du kommer fræsende. Med dens idylliske Ferrari røde farve, så kan du være sikker på en tur igennem Europa op til golfbanerne bliver en ren fornøjelse.

For at få mest muligt ud af din golf rejse, så kan du også købe Ferraris smartwatch, så har du hele pakken.

Artiklen er sponsoreret

Forrige artikelDansk amatør fører på ECCO Tour
Næste artikelGolfmoden dengang og i dag
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.