Trelleborg Golfklub Slagelse er designet af Rolf Henning Jensen og åbnede i 2005. Det store smukke prisbelønnet klubhus rummer, bemandet sekretariat, restaurant, golfshop, møde-og festlokaler og har man lyst kan man bo på hotellet som også findes på golfbanen.

Golfbanen blev bygget til at skulle kunne være åben for spil hele året. Det har i flere år været muligt at spille golf til greens hele året på 9 huls banen i Trelleborg Golfklub Slagelse, men nu er det også muligt at spille helårs golf på 18 huls golfbanen. “Vi genoptager helårs golf på 18 huls banen her i Slagelse dels for at kunne tilbyde vores medlemmer mere for deres kontingent, men også for at differentiere os i markedet så vi kan tiltrække flere medlemmer og gæster” udtaler Head Pro og Manager Brian Amossen.

”Vi har de seneste år haft stor succes med at holde vores 9 huls bane åben som rigtig mange medlemmer og gæster har benyttet sig af. Faktisk så mange at det indimellem har været svært at få en start tid. Det er nu muligt som gæst at købe greenfee til 18 huls banen hele vinteren til kr. 200,- per person, vores egne medlemmer spiller naturligvis gratis og tiderne skal bookes i golfbox” siger Brian Amossen.

Så blot fordi det er blevet lidt mørkere derude, så kan der altså spilles golf til greens hele året i Trelleborg Golfklub Slagelse!

Forrige artikelRegelquiz: Nye begreber i 2019!
Næste artikelGolf og mountainbike i schweiziske Crans-Montana
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.