Det avancerede putte-træningskoncept Hole More Putts er nu tilgængeligt i Danmark – og en fantastisk julegaveidé.

Vi har tidligere her på siderne skrevet om det meget avancerede putte-træningsredskab med det opmuntrende navn Hole More Putts. Nu er produktet også tilgængeligt i Danmark – i hvert fald hvis man handler online via Storbritannien.

Hole More Putts er et teknologisk højt udviklet produkt, der består af en tablet-lignende plade, der måler de fem nøgleelementer i putteslaget, sådan som PGA definerer dem. Det drejer sig om face angle, impact point, path, angle of attack og speed (bevidst ikke oversat, da det er de begreber, trænerne benytter og som man også kender fra f.eks. Trackman). Man placerer bolden på pladen og slår fem putts.

Umiddelbart derefter regner systemet sig frem til den enkelte spillers ’putting index’ i procent, hvilket også kan kaldes et resultat score. Man får sine data ved at synkronisere Hole More Putts tabletten med den dertilhørende app og website, og modtager derigennem en detaljeret analyse med visualisering af hvert enkelt putt. Det gør det muligt, nærmest med det samme at forbedre sit putteslag, enten ved selvtræning eller sammen med din træner. Jo højere procenttal, desto bedre putts.

”De PGA trænere vi har arbejdet sammen med under udviklingen af systemet, fortalte os hele tiden, at uden øjeblikkelig feedback, ved golfspillerne ikke om de øver en god vane eller blot repeterer og forværrer en dårlig vane. Hole More Putts giver denne øjeblikkelige feedback,” siger Robert Slade-Baker, der står i spidsen for Hole More Putts’ forretningsudvikling.

Hole More Putts blev lanceret i Storbritannien tidligere på året med stor succes, og det er årsagen til, at selskabet bag det nu vender blikket mod resten af Europa, herunder det danske marked. ”Golf er en stor sportsgren i Danmark, og vi ved, at der er en stor efterspørgsel efter højteknologisk, spilforbedrende produkter der kan gøre en forskel for den enkelte golfspiller,” siger Slade-Baker i forbindelse med lanceringen.

Hole More Putts kan foreløbigt kun købes online via selskabets britiske website og prisen er 509 € eller omkring 3.800 kr.

Ifølge selskabets egne oplysninger oplever over 90 procent en markant forbedring af deres putteslag ved jævnligt at benytte systemet i deres træning.
GOLFBLADET har haft lejlighed til at prøve systemet, som vi er sikre på vil kunne forbedre ens putting hvis man benytter det jævnligt.

Forrige artikelPå bogsafari i Golfjunglen
Næste artikelKlubnyt: Elvis lever!
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.