Juni startede med en 3-dages turnering med samlet 240 spillere over de 3 dage.

Frivillige i klubben havde arrangeret et stort præmiebord.

Stemningen var ligeså god, som vejret var varmt – lørdagen toppede med 30 grader og gjorde spillerne rigtig varme og point’ne var ligeså.

Fredagens bestball blev vundet med hele 49 point af Anton Stald og Keld Stald i A-række og i B-rækken vandt Laila Nielsen og Finn Olesen med hele 47 point.

Lørdagen bød på holdspil og blev vundet af Mathias Hindsig, Jonas Jul Paibjerg, Kim Jul Paibjerg og Jan Christensen med flotte 132 point

På den sidste dag blev der spillet en helt almindelig single/stableford, hvor Charly Rise vandt A-rækken og Henning Fallesen vandt B-rækken – begge med hver 41 point.

Vinderne af den gennemgående turnering i A-rækken blev Charly Rise og i B-rækken Bruno Kristensen.

Banen i Varde Golfklub er trods de høje temperaturer i rigtig god stand med grønne fairways og greens. Dagligt vandes banen, og det gør det kun endnu mere attraktivt at komme på besøg i den smukke Varde Ådal. Den faste lave greenfee på kr. 250 inkluderer i juli måned en lækker tapasplatte.

Den sidste mandag i juli måned afholder Ecco Touren Pro AM hvor pro’erne spiller om at kvalificere sig til Made in Denmark. Mere information kan ses på www.vardegolfklub.dk

Forrige artikelParagolf vinder fra Randers
Næste artikelVulkanudbrud ødelægger golfanlæg
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.