Det danske Wydale Golf, har lanceret en række af elektriske golfvogne, der alle kommer i et simplificeret design, hvilket kan spores til de tyske producenters udtryk.

Lanceringen består af vogne både i let aluminium og i slidstærkt rustfrit stål. Der følger Lithium batterier med, som fås til både 27 og 36 huller, og der er mulighed for opsætning af diverse ekstraudstyr, som f.eks. scorekort og paraplyholder. Sortimentet byder også på forskellige tekniske egenskaber, alle med parkeringsbremse og nogle med EBS (Electric Brake System), som er et system der får vognen til at holde igen ved hældning.

Man har med de forskellige modeller forsøgt at dække en stor del af markedet, og samtidig efterkomme behov indenfor pris og kvalitet. Wydale Golf har placering i Vejle og har værksted samt kontor i Funsport, hvor opsætning og vedligeholdelse af vogne er tilgængelig. Wydale er til golfspilleren der ønsker enkelthed og pålidelighed, uden at gå ned på ydeevnen.

Forrige artikelSørens hobby blev hans job
Næste artikelCafe Hack mellemlander i Billund Lufthavn med ”Dahl på Hack” ombord
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.