Bridgestone venter ikke på at Tiger skal vinde igen før de lancerer en ny bold med hans navn på. Tiger er bookmakernes favorit til at vinde Masters, og Golfbladets egen FaceBook konkurrence, hvor man skal gætte vinderen, viser også at der er mange, der tror på ham.

Hvis du ikke har deltaget i vores Masters konkurrence kan du være med her: facebook.com/Golfbladet-154990008044582/ (Du skal måske kigge lidt nede af siden)

Det må være første gang nogensinde at en spiller uden for top100 på verdensranglisten, er bookmakernes favorit til at vinde en major. Tiger Woods Edition Tour B XS, er den samme som Tiger har spillet med siden skiftet til Bridgestone i 2016.

På denne specielle version er Tigers navn tryk på selve bolden, ligesom kassen er med billeder af Tiger. En del af overskuddet fra salget af bolden går til Tigers TGR Foundation.

Forrige artikelCurlinggolf i Haderslev
Næste artikelGolfrestauranter supplerer med take away
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.