GOLFBLADET bragte for knap 3 år siden en artikel om bonuspoint. Der sker meget på den front og vi opdaterer mulighederne her. Bemærk særligt mulighederne for gratis transport af din golfbag.

 

Loyale kunder belønnes

Mange rejsende benytter sig slet ikke af flyselskabernes tilbud om at få et plastikkort til deres såkaldte Frequent Flyer Programme. Ja, faktisk kan det opfattes som spam, at de opfordrer kunderne til at blive medlem og man gider ikke, at indtaste sine oplysninger for ingenting!

Men flyselskaberne vil gerne belønne deres faste kunder, eller det lidt mere personlige udtryk – deres loyale kunder. Vi vil gerne føle os loyale og hvem vil ikke gerne belønnes for ofte at bruge samme selskab?

SAS Eurobonus tilbyder deres kunder, at bruge opsparede bonuspoint til at opgradere en allerede booket billet til en højere klasse. Man byder et vist antal point for at blive opgraderet fra økonomiklasse til SAS Plus eller Business Class. Her får du flere fordele såsom fast track og loungeadgang. Du kommer hurtigere ombord og du optjener flere point. Du kan have 2 x 23 kg med gratis på SAS Plus. Dvs. din golfbag koster intet at tage med, hvis den indtjekkes som den ene bagage. Du optjener ligeledes point, når du rejser med flyselskaber, der ligesom SAS er medlem af Star Alliance. Som sølvmedlem eller højere niveau, kan du også have en ekstra kuffert eller golfbag med ganske gratis (dog ikke på SAS Go Light). Tilmeld dig programmet på www.sas.dk/eurobonus

Flying Blue programmet har også fine loyalitetsprogrammer og tæller flyselskaber såsom Air France, KLM, Delta Air Lines og Czech Airlines m. fl. Optjen point på billeje, fly og hotelophold. Flyver du ofte kan du hurtigt blive guldmedlem og for eksempel få gratis adgang til lounges i hele verden, priorityboarding og en masse andre fordele. På www.flyingblue.com/en/golf kan du tilmelde dig og printe en voucher til din golfbag.

Så der er rige muligheder for at optjene bonuspoint. Du kan også optjene point via shopping på nettet eller få tilknyttet Visakort til dit bonuskort. Mulighederne er mange og ens for alle flyselskaber er: Jo mere og længere du rejser, jo mere optjener du.

 

 

 

 

 

Forrige artikelUforstyrrede og anerkendte Skjoldenæsholm
Næste artikelEr det tid til at købe feriebolig i Sydspanien?
Bettina Schjølie
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.