Ideen er god nok. Jeg fik en pressemeddelelse fra firmaet bag produktet ProCheck, som lovede mig, at nu kunne jeg selv tjekke om min bold passede til min svinghastighed. Som altid når jeg hører om nye opfindelser i golfverden, så finder jeg min sunde skepsis frem. Firmaet skrev til mig og spurgte om jeg ville skrive om deres produkt. Jeg skrev tilbage at det ville jeg godt, men kun hvis de ville sende mig et eksemplar, så jeg kunne prøve vidunderet i egne hænder. Efter et kort bestyrelsesmøde bestemte ProCheck sig for at sende mig et eksemplar.

Som det fremgår af billedet ligner apparatet en nøddeknækker og det er svært at bruge det forkert. Du placerer bolden i ProCheck, og få sekunder senere fortæller den dig kompressionen på bolden og hvilken svinghastighed bolden passer til. Den kan vise 8 forskellige niveauer til svinghastigheder fra 70 – 130 mph.

Jeg testede ProCheck med 8 forskellige bolde, fra tourbolde til en bold Dave Pelz har fremstillet til putte øvelser. Det skuffende var at alle boldene kom ud med 3 eller 4 som resultat. Min ProV1 som jeg spiller med til dagligt kom ud med 3 (samme som Pelz bolden), og det svarer til en svinghastighed på 80 mph. Tourspillere ligger næsten

Forrige artikelTo huller ødelagde bogeyfri birdiefest
Næste artikelFra skolelærer til en af Danmarks største golfrejseaktører
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.