Ny model i den populære serie

Ecco har haft stor succes med deres Biom Hybrid serie, og nu er der kommet ny model i serien. Skoene er i det klassiske Ecco læder, og er vandtæt. Ecco Biom Hybrid 3 er uden spikes og kan fås både med almindelige snørrebånd og med BOA lukning. Ecco lover at den nye model cirkulerer luften så den er behagelig at have på under alle forhold.

Vi tester Ecco Biom Hybrid 3 de kommende uger og ser om de lever op til de høje forventninger man altid har når man tager et par Ecco sko på. Skoene har officiel premiere i september, og forventes i samme prisleje som tidligere modeller i serien. (1.500,- BOA plejer at være lidt dyrere)

Forrige artikelTeam Europa ærer afdød europamester
Næste artikelSom skabt til Ryder Cup
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.