Skovshoved Hotel har alt hvad hjertet begærer af komfort, afslappet stemning og hyggeligt interiør og er beliggende i idylliske omgivelser tæt på havn og strand på den gamle Strandvej overfor Øresund – og kun 7 km nord for København.

Uanset om man ønsker, at spille golf, nyde den smukke natur i fredelige omgivelser, spise dejlig mad eller nyde et romantisk getaway med sin udkårne er man på rette sted. Det lille eksklusive, hyggelige og familievenlige Skovshoved Hotel gør ihvertfald sit til, at deres gæster får et uforglemmeligt ophold.  Hotellet har 22 smukke og komfortable værelser, mange med havudsigt.

Nyd et golfophold på Skovshoved Hotel og få en skøn naturoplevelse i herlige omgivelser.

Start dagen med en pragtfuld morgenmadsbuffet og spil herefter en runde golf, hvor trolley, baneguide og træning på driving rangen er inkluderet. I smukke omgivelser og i kort afstand fra hotellet ligger Skandinaviens ældste og mest velrenommerede golfbane, Københavns Golfklub. Med Eremitageslottet som baggrund og Dyrehavens kronhjorte som tilskuere, er der dannet grundlag for en uforglemmelig golfoplevelse.

En skøn middag venter på hotellet, hvor restaurant A Hereford Beefstouw byder på en lækker 3 retters menu.

Man kan også vælge et 3-dages ophold i juli med morgenmadsbuffet, 3-retters middag,  golfspil og golfskole i Københavns Golfklub.

Læs mere om Skovshoved Hotel og ophold på www.skovshovedhotel.com

 

Forrige artikelDanmark vandt VM for juniorer i Japan
Næste artikelRundrejse i Catalonien
Bettina Schjølie
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.