Myrtle Beach i South Carolina er et slaraffenland for golfere, strandløver, forlystelsessyge famile, shop-aholics og andet godtfolk. Amerikanerne valfarter hertil i weekends og ferier, så her møder du sjældent skandinavere og kan få en god autentisk oplevelse.

Vælg mellem 100 golfbaner

South Carolina er beliggende på den amerikanske østkyst ca. 750 km nord for Orlando og ca. 800 km syd for Washington. North Myrtle Beach, som GOLFBLADET har besøgt ligger ud til Atlanterhavet med over 90 kilometer kystlinie med skønne strande.

Overalt i Myrtle Beach er der et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, herunder hoteller, feriesteder, moteller, ejerlejligheder, strandvillaer og campingpladser, hvor man kan parkere sin autocamper. Det er nemt i både North Myrtle Beach og South Myrtle Beach, herunder Surfside Beach og Garden City, at finde hotel eller lejlighed til ethvert budget og behov.

Vælg mellem tæt på 100 golfbaner i Myrtle Beach-området. Her er alt hvad hjertet begærer af mere eller mindre udfordrende golfbaner. Mange ligger i skønne parkområder, hvoraf nogle er bygget på tidligere risplantager. Flere af banerne er designet af hædrede arkitekter som Jack Nicklaus, Arnold Palmer og Greg Norman.

I Myrtle Beach finder du hele 2 enorme PGA Stores og flere restauranter såsom Greg Norman Restaurant, der vidner om, at du er i et enormt golfområde.

 

Barefoot Resort & Golf

Vi har spillet de 4 pragtfulde 18-hullers baner, der ligger på det prisbelønnede Barefoot Resort & Golf. Banerne er opkaldt efter deres arkitekter og hedder Dye, Fazio, Norman og Love. På alle 4 baner vil man se et rigt dyreliv i form af sorte, røde og grå egern, skildpadder i søerne og ikke mindst slanger. Er man ude i roughen tilrådes det, at man blot tager et straffeslag og kommer videre. Chancen for at blive bidt er tilstede. Det er rimeligt pebret, at spille på Barefoot Resort & Golf, men der er mulighed for ”spil 3 – betal for 2” og andre kombinationer med andre golfbaner. Prisen for at spille en enkelt bane ligger på ca. 130 USD excl. buggy som man tilrådes at benytte.

Dye Course opkaldt efter Peter Dye, som vel er nok golfens største arkitekt. Hans arbejde på Barefoot Resort er en anden væsentlig tilføjelse til hans cv. Dye Course, som er blevet klassificeret som en af 100 Greatest Golfcourses af “Golf Digest” og  “Golf Course of the Year,” bliver vurderet som en af ​​de bedste og mest udfordrende Myrtle Beach golfbaner.

Fazio Course er en spektakulær bane i hjertet af Barefoot Resort.

Det er ikke en britisk linksbane, men snarere en klassisk lavlandsbane, fyldt med egetræer, fyrretræer, sand, naturområder og græsarter.

Fazio-banen er placeret mellem Dye og Love banen, der er strategisk designet og har et omfattende antal søer er i spil. Waste-områder og bunkers er placeret med visuel og strategisk effekt, mens naturlige højdeændringer giver en følelse af drama og spænding til golfrunden. Vandhazarder er i spil på 15 huller, mens mange af søerne er Out of Play områder, for at sikre spilbarhed.

Fazio-banen er en par 71, ca. 6.834 meter lang. Banen har fem teebokse for at give spillere på alle niveauer mulighed for at spille en bane af af mesterskabskaliber og stadig få den rette balance mellem sjov og udfordringer.

Norman Course er en fantastisk og udfordrende bane. Barefoot Resort bragte “The Shark” til Myrtle Beach. Greg Norman skabte den eneste offentlige Norman-layout bane på Grand Strand. Syv huller langs Intracoastal Waterway fremhæver Greg Normans design på Barefoot Resort og resten af banen er indrammet af stedets oprindelige vegetation.

Love Course har vundet adskillige priser. Den er udfordrende og har et spændende layout. Da Davis Love III blev hyret til at designe en 18-hullers bane på Barefoot Resort, levede hans arkitektoniske tanker ikke op til dem som Pete Dye, Tom Fazio og Greg Norman havde. Men Love banen fik stor opmærksomhed på Barefoot’s åbning og styrkede Davis’ omdømme som førende arkitekt. Golf Digest rangerede banen som Myrtle Beachs bedste og er med i  100 Greatest Public Couses in America.

Love Banen indeholder de genoprettede ruiner af et gammelt plantagehjem langs hullerne 3-7. Brede åbne fairways og generøse indspilssområder sætter scenen for en uforglemmelig golfrunde.

Restauranter, shopping og forlystelser

Hele Myrtle Beach byder på et hav af muligheder for oplevelser af enhver art. Koncerter, teater, shopping, temaparker, dining & wining, minigolf, helikopterflyvning, vandsport….. ja, kort sagt – her er alt hvad der skal til for en god ferieoplevelse for hele familien.

Vi besøgte flere restauranter og her skal to ud af mange fremhæves. Den lækre italienske Carrabbas Grill ligger på 6803 N Kings Highway og på 1015 US Highway 17 n. Carrabba’s Italian Grill blev grundlagt i Houston, Texas af Johnny Carrabba og Damian Mandola i december 1986, som ønskede at skabe en restaurantoplevelse, hvor folk følte sig som gæster i deres eget hjem. Både Johnny og Damian tilhører en af ​​Houstons mest succesrige restaurantfamilier, og mange af opskrifterne på menuen er kreeret af Damians mor Grace og hans søster Rose. Damian rejser verden rundt på jagt efter de bedste ingredienser og mest unikke italienske retter, så Carrabbas mad smager autentisk og lækker.  Rioz Brazilian Steakhouse som ligger p[ 2920 Hollywood Drive er ligeledes et besøg  eller flere værd. Her får man på en hel særlig oplevelse med et koncept, hvor man udover den mest fantastiske salatbar også smager kød i lange baner. Stedets tjenere, også kaldet Gauchos, serverer og skærer 15 slags af det lækreste, møreste og mest velsmagende kød ad libitum. Man har en brik ved sin tallerken, der viser om man vil have en lille pause eller man ønsker mere kød. Bare spis løs men forbered dig på at skulle slå mave i lang tid efter.  Butikkerne har åbent til kl 21.00 om aftenen og der er rige muligheder for at fylde kufferten med lækkert designertøj. Hele 2 Tanger Outlets forefindes i Myrtle Beach. Den ene på 10835 Kings Road og den anden på 4635 Factory Stores Boulevard. Det kan betale sig, at downloade Tanger Outlets App i Appstore og modtage rabatkuponer.

Vejen dertil.

Der er flere muligheder for, at komme til Myrtle Beach. Fra Danmark til Myrtle Beach, kan det dog være svært at finde en overskuelig rute rent tidsmæssigt. Det er dog nemmere på hjemturen.

På udturen fløj vi direkte til Washington DC med SAS og kørte herfra i bil sydpå. Dog med et stop I Fredericksburg i Virginia, som ligger ca. 2 timers kørsel fra lufthavnen. Det er nu kun 76 km men vi havnede lige i rushhour. Man kan kombinerer turen på mange måder. Flyv eventuelt til New York i et par dage og flyv derefter direkte til Myrtle Beach. Man kan også flyve til Orlando og herfra køre ca 8 timer til Myrtle Beach. USA Rejser i København hjælper gerne med gode råd til rejsen til USA og skræddersyer gerne et program i samarbejde med gæsterne.

Forrige artikelDu kender ham uden at vide det: Kasper fra Demodagen
Næste artikelVidunderlig golf ved porten til Fyn
Bettina Schjølie
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.