Den australske PGA Tour-spiller Jarrod Lyle døde i går, 36 år gammel

I morgen udkommer GOLFBLADET med en lille artikel om at den australske PGA Tour-spiller Jarrod Lyle har opgivet flere årtiers kamp mod kræftsygdommen leukæmi og ligger for døden.

Desværre har virkeligheden overhalet artiklen. Jarrod Lyle døde i aftes. Det meddeler hans enke, Briony.

Jarrod Lyle blev allerede som teenager ramt af leukæmi, men overvandt sygdommen og fik sin livsdrøm om at blive professionel golfspiller opfyldt. To gange vendte sygdommen imidlertid tilbage, første gang i 2012 mens han og Briony ventede deres første barn, og senest i 2016.

31. juli meddelte Briony Lyle på sin mands Facebook-profil, at han havde opgivet videre behandling og var overgået til palliativ pleje. Han døde omgivet af familie og venner i Torquay nær Melbourne.

 

Forrige artikelHovsa!
Næste artikelJutanugarn tilbage på toppen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.