LEGO-direktør og manden bag golfanlægget Great Northern, Thomas Kirk Kristiansen, er blevet kåret som Årets borger 2017 i Kerteminde kommune.

Borgmester Hans Luunbjerg begrundede prisen med etableringen af Great Northern, som krævede hård kamp og havde mange bump under vejs, og sagde bl.a.:

– Jeg synes, det resultat, der er nået, er helt unikt. Vi har jo kunnet læse om det i alle de Golfblade rundt om i verden. Det er en verdenskendt bane, du har fået lavet i kompagniskab med Jesper Schmidt. Det skal du have stor tak for.


Kirk Kristiansen, der er bosiddende i Kerteminde, takkede for prisen og bebudede, at der vil komme spændende tilføjelser til anlægget, hvilket man bl.a. kan se af, at en stor wellness-afdeling er godt på vej mod at stå færdig.

Forrige artikelGolf med udsigt til Gardasøen
Næste artikelKlubnyt: DM i Golf Sixes
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.