Havde jeg muligheden ville al min golf foregå i en golfbil. Ja ja, jeg ved godt at motionen er en del af det sunde ved spillet, men jeg vil hellere bruge mine kræfter på at spille 36 huller i bil end 18 huller hvor jeg skal skubbe den rundt. Jeg kan faktisk godt lide at gå, men når jeg skal skubbe en tungtlastet bag rundt på en kuperet bane, så skal pulsen lige ned inden hvert slag.

Den gyldne middelvej er en el-vogn, og dem er der kommet mange af de senere år. Batterierne er blevet så gode at man ikke risikerer at stå ude på 15 hul, og skulle skubbe hjem. En af de flotteste el-vogne jeg har set kommer fra Wydale. Wydale serien kommer i flere modeller, men designet er gennemgående og meget flot. Den nyeste er 8.8 Premium. Den er lavet i aluminium og findes i flere farvekombinationer. Den er udstyret med en motorbremse så den ikke stikker af på vej ned af bakke.

Batteriet er normeret til 27 huller. Håndtaget kan justeres i højden og det er også her man finder et LED display der viser hvor meget batteri der er tilbage. Når lampen lyser rødt, skal du håbe at du er ved at være ved klubhuset. Skulle du løbe tøj kan vognen bruges som almindelig trolley uden problemer. Wydale Lux Slim er topmodellen i serien og er lavet i rustfrit stål. Den minder på mange områder om den noget billigere 8.8 model, men den er 2 kilo lettere og kan skilles fuldstændig ad, så den kan være i et hvert bagagerum. Den er også noget mere støjsvag og har en lidt anderledes gearing end de mindre modeller.

Topmodellen koster knap 11.000, men du får 8.8 Premium lige nu for det halve, og det er et godt køb. Wydale vognene er ca. 6 timer om at lade op til 100% og du kan få ekstra udstyr til dem som scorekortholder, drikkeholder, batteribakke og rejsecover

Forrige artikelFind Holger!
Næste artikelSmørum er tilgivende og velplejet
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.