Kan man være lidt skuffet efter en weekend, hvor Danmark har vundet VM for amatørhold, Lucas Bjerregaard er blevet nr. 2 efter omspil i Omega Swiss Open og Nanna Koerstz Madsen delt treer i Lacoste Ladies Open de France?

 

 

Lu8cas Bjerregaard

Det er urimeligt, men det er alligevel den følelse, man sidder med. Lucas Bjerregaard spillede en fantastisk sidste runde i Crans Montana, og den kunne endda være blevet bedre, for igen barberede flere af hans putts hulkanterne uden at falde i.

Med en fornem sidste runde i -7 satte han overliggeren i -17, som sidste års vinder Matthew Fitzpatrick samt Mike Lorenzo-Vera kunne matche med birdie på sidste hul. Det lykkedes for titelforsvareren, og så kunne vi mindes mindst tre-fire danske putts, der var urimeligt tæt på at droppe og alligevel ikke gjord det.

Det gentog sig på første omspilshul. Et åh, så tæt på-birdie putt fra Bjerregaard og et vellykket fra Fitzpatrick. I morgen kan Bjerregaard dog være tilfreds med at være i top-100 på Verdensranglisten, og han har allerede syv top-10-placeringer på European Tour i år. Han er vel rustet til titelforsvar i Portugal Open om to uger.

Søren Kjeldsen fik ikke gang i birdie-scoringen på sidste dag og sluttede som nr. 12 i -7.

 

Nanna Koerstz Madsen

 

I Lacoste Open de France lignede det en dansk sejr til Nanna Koerstz Madsen, selv om Caroline Hedwall sluttede med en runde i 62, -9, og gik til -12. Tre bogeys på de sidste fire huller sendte imidlertid danskeren ned som delt nr. 3 i -9. Det havde hun med garanti været glad for før turneringen, men nu var det en lidt ærgerlig fornemmelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige artikelSupergysere på vej mod slutspil
Næste artikelMarokko er Orientens perle
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.