Odyssey er leverandør til mange af de puttere vi ser til dagligt, både på de danske golfbaner og på TV. Det er med god grund, for man er næsten altid sikker på at firmaet leverer en kvalitets putter der passer dig. Hvert år kommer der nye modeller, og jeg havde to Odessey puttere med på testtur, Exo 7 og Redball.

Vi skiftedes til at spille med de to modeller, og især Exo 7 putteren var svær at slippe igen. En af de andre testere der spillede med den de sidste runder har vist ved et “uheld” kommet til at tage den med hjem.

Begge puttere har den kendte feel og ruller perfekt fra slagfladen. Redball putteren med den røde prik, der skal hjælpe med at sikre at putteren står rigtigt havde jeg ikke behov for, men flere af dem med lidt højere handicap syntes det var en god hjælp

Forrige artikelVinregion vinder stor golfpris
Næste artikelNy version af Ecco populære model
Avatar photo
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.