Logroño-La Rioja vandt prisen som undiscovered Golf Destination of the Year da IGTM sluttede i aftes.

I denne uge har den årlige golfrejse konference IGTM fundet sted for 19. gang, i år i Ljubljana i Slovenien. Det er stedet hvor alle golfrejseoperatørerne knytter kontakter, laver kontrakter og opdager nye rejsemål.

Og derfor er prisen som årets ukendte golf destination altid lidt spændende. I år faldt valget på Logroñes-La Rioja i Spanien. Regionen, der ligger i det nordlige Spanien mellem Zaragoza og Bilbao, er af de fleste bedst kendt for sine gode, fyldige rødvine, men kan altså også byde på god golf.

Prisen blev modtaget af Pilar Montes, som er Director of Tourism Logrono-La Rioja, og David Bedia, Golf Club Manager Logrono Golf Club (billedet), det er den af regionens tre 18 hullers baner, der ligger tættest på byen.

Den danske golfrejsebranche var sædvanen tro talstærkt repræsenteret til IGTM, så hvem ved om ikke Logroño-La Rioja dukker op i katalogerne til næste sæson.

Gamle kendinge

De fleste af de øvrige ‘årets golf destination’ kåringer gik til relativt gamle kendinge. I Europa løb Costa del Sol med titlen, i Latinamerika & Karibien blev det for fjerde gang Den Dominikanske Republik og i Asien Hua Hin i Thailand. Scottsdale, Arizona vandt prisen som årets nordamerikanske destination og Mauritius for Afrika, Gulfstaterne og Det Indiske Ocean.

Der uddeles også priser til årets golfresorts i Europa, Nordamerika og Asien og her gik priserne til Gleneagles i Skotland, Fairmont Chateau Whistler i Canada og Mission Hills Haikou, Kina.

 

 

Forrige artikelSimgolf nu også i Ballerup
Næste artikelOdyssey er som altid topkvalitet
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.