For nogle spillere er flere tusinde kroner for en putter latterligt, men andre ville aldrig starte en runde uden en putter fra Scotty Cameron i bagen. Religion eller ej, så er der mange Scotty Cameron puttere på banen, når verdens bedste golfspillere konkurrerer. Men behøver du en?

Scotty Cameron har to nye prototype på vej på markedet. Concept X er navnet på modellen der nok skal få Scotty Cameron fans i hele verden til at sidde lidt uroligt i stolen. CX-01 og CX-02 ligner en mellemting mellem den populære Newport 2 og en klassisk mallet putter med vinger.

Det er skaftet der gør forskellen på de to modeller. CX-01 skaftet er det de kalder ”Nuckle Neck”, og som giver dig en skafttykkelse offset. Det er det vi også kender fra mange andre puttere. CX-02 skaftet er ifølge Titleist konstrueret til at fremme en nemmere bevægelse gennem bolden. Titleist siger, at de to nye puttere, er til spillere der kan lide den klassiske følelse af en topklasse putter, men som samtidig vil have glæde af den nyeste teknologi.

Scotty Cameron Concept X kommer til USA i august og kan forventes til Danmark sidst i september. Prisen må forventes i den tunge ende. Den er sat til $599 +skat i USA. (4.028 kr)

Forrige artikelFrederikshavn har potentiale: En af Danmarks bedste baner
Næste artikelGolf med hjerte og ide
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.